keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Keikyän kyläpäivät 8.4.


Nyt on huoneeni "täynnä" IKIOMA ensikirjoja!
Keikyän kyläpäivillä lahjoitettiin hankkeelle sata IKIOMA ensikirjaa. Viisikymmentä kirjaa rahtasin jo Ouluun ja loput viiskymmentä tulevat tai haen myöhemmin keväällä.
MAHTAVAA Tyrwään Tyykitytöt!!


Piia Lehtimäki ojentamassa minulle korttia, jossa on teksti
 IKIOMA hankkeelle lahjoitettavista Tyrwään Tyykityttöjen
 valmistamista ensikirjoista sekä
 palokuntanaisten lahjoittamista juhlavuoden sukista
 
Kyllä tytöt ottivat aikamoisen urakan ja lyhyen deadlinen, mutta hyvin meni. Kirjat olivat esillä kaikkien ihailtavina. Ja ihailijoita riitti. Samassa huoneessa istuva,omia tuotteitaan myyvä Tyykityttö, arvioi kuulleensa minun esittelyn IKIOMA hankkeesta ainakin kymmenen kertaa tunnissa :) ja olin kirjoineni paikalla viisi tuntia. Se tarkoittanee. että Riikka-rukka joutui kuuntelemaan saman asian erilaisia versioita päivän aikana ainakin viisikymmentä kertaa!!
Mutta hyvä puoli oli tietysti, että paikalla oli Riikan lisäksi joka kerta kuulemassa muitakin (1-10 henkilöä kerrallaan).

Olin kutsunut Mintun perheineen kyläpäiville, missä hänelle luovutettiin IKIOMA ensikirja n:o 1. Minttuhan on ollut innoittajana koko hankkeen syntymiseen. Minttu on ollut mukana myös kirjantekotalkoissa! Kyläpäivien hälinä ja kuhina ympärillä ei oikein Minttua miellyttänyt, mutta hienosti hän otti vastaan kirjansa.


Sivu kerrallaan lorutellen käytiin Mintun kanssa koko kirja läpi

Oli hienoa, että Mintun perhe oli päässyt mukaan
 kokonaisuudessaan, isovanhempia myöten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti