keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Koskettelukirja-illasta ristiriitainen olo

Eiliseksi illaksi oli sovittu koskettelukirja-ilta Vares-keskukseen klo 17. Vein kolme kassillista tavaraa ja hain avaimen iltapäivällä Alman kanssa Vareksesta ja sovin siellä tarjoiluista: kahvia keksejä hedelmää ja mehua. Kaikille olisi jotain. Olin poikkeuksellisesti Alman luona melkein puoli viiteen ja sieltä lujaa vauhtia VARES-keskukseen avaamaan ovea ja levittelemään materiaalia.
Kello oli noin viisi, kun yksi uusi vapaaehtoinen saapui paikalle. Ja siinä se sitten oli. Ketään muita ei tullut. Katselimme Annelin kanssa mukanani olleet koskettelukirjatkirjat ja kerroin hänelle mitä koskettelukirjojen tekeminen vapaaehtoisena tarkoittaa. Katselimme myös kuvia aikaisemmista kirjoista ja Celian sivuja ja facebook-ryhmän sivuja jne. sekä joimme kahvit. Anneli kiinnostui kartonkisista koskettelukirjoista  ja keskustelimme sellaisen tekemisestä. Hän oli hyvin kiinnostunut asiasta ja kyseli paljon. Annoin hänelle mukaan materiaalia ja hän lähti kotiin nähdäkseni tyytyväisenä suunnittelemaan omaa koskettelukirjaa. Sovimme tapaavamme kuukauden kuluttua, kun seuraava koskettelukirja-ilta on. 
Kootessani puolentoista tunnin jälkeen tavaroita kasaan huomasin olevani jotenkin alamaissa. Laitettuani oven takanani lukkoon ja ajaessani kotiin päin innostukseni ikäänkuin katkesi. 
Ehkä tällaisiakin tuntemuksia on vain koettava. Itsellä on kaksi kirjaa juuri valmistunut eikä selvää suunnitelmaa seuraavasta ole - siis jonkinlainen tyhjiö kirjan teossa? Ehkä odotin tapaavani myös "vanhoja" tekijöitä ja saavani heiltä itselle uusia energioita :) No, jospa minun on syytä pitää pieni tauko ja kerätä energiaa pikku-Alman kanssa touhuamisesta.
Kuukauden kuluttua on taas uusi tapaaminen ja silloin on suunnitelmissa uutta materiaalia  kirjastolla 17.10. olevaa koulutuspäivää varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti