sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Ihme ja kumma

Täytyy todella sanoa, että on  ihme ja kumma kuinka tuo aika kuluu nopeasti näin keväällä. Vaikka pakkaset paukkuu öisin ja aamuisin, on päivällä kevättä ilmassa auringonpaisteen kautta. Ihanaa kokea jälleen valon lisääntyminen ja alkaa näkemään pikkuhiljaa elämän heräämistä: aurinko, pajunkissat, pälvet lumen sulaessa ja lopulta vihreyden valloitus.
"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa."
Nyt sitten ihmettelen, miten saan toteutettua kuvat noista ihmetyksistä ja kummastuksista. Olen kiertänyt kauppoja ja ostanut materiaalleja muurahaisia, lumpeita ja korentoja varten. En vain vielä ole ehtinyt kokeilemaan ostinko "oikeita" materiaaleja. Ehkä on ensin vietettävä pääsiäisaikaa sukulaisten kanssa ja sen jälkeen paneuduttava yksityiskohtiin.

vesikangas on oikeasti vaaleansinistä
Ostin sivujen pohjakankaiksi sinistä ja vihreää Enstexiä. Vedeksi ostin ryppytaftia. Mielestäni yliopiston opiskelijoiden yhdessä kirjassa oli todella kivasti ommeltu vene sinisiin satiini-aaltoihin. Siitä voisi ottaa mallia.


tällaiset kuvat minulla on malleinaYritin Maijan ehdotuksesta virkata muurahaisia ruskeasta puuvillalangasta, mutta taidan tarvita siihen kädestäpitäen opastusta. Yritin kutomallakin niin kuin tein Miisukissalle häntää. Vielä on massakokeilu tekemättä.
APUA! Kuka osaisi tehdä muurahaisia? Ja sitten ne lumpeet ja korento.
Taidan ottaa tarvikkeet mukaan ja pyytää apua tiistaina 2.4. kun kokoonnumme vapaaehtoisten kanssa seuraavan kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti