perjantai 1. maaliskuuta 2013

Koskettelukirja-kampanja vauhdissa :)

Nyt tapahtuu monta asiaa yhtä aikaa. Uusia kirjoja valmistuu ja kampanja ja koskettelukirjat saavat huomiota julkisuudessa.
Laitisen RiittaJohanna tekee koskettelukirjojen mahdollisuuksia tunnetuksi Rovaniemellä alakoululaisten ja vanhusten yhteistyöprojektin kautta. Siitä on kirjoitettu Lapin Kansassa sekä UusiRovaniemi-lehdessä.

STT:n toimittaja Marjo Sormunen oli hoksannut koskettelukirjojen tarpeen ja merkityksen juttunsa aiheeksi  Oulu kaupungin 100tekoa Oulusta -tiedotteesta. Hän kävi tutustumassa koskettelukirja- asiaan ja kirjoihin luonani eilen ja soitteli vielä Celiaan Holsteinin Irmelille. Siitä on syntymässä juttu, jota tarjotaan STT:n kautta ympäri Suomen lehdille. Tarkkaa ajankohtaa ei ole tiedossa, mutta ehkä pääsiäisen aikoihin.

Minua on pyydetty mukaan esittelemään koskettelukirjojen tekemistä toukokuussa toteutettavaan Mahdollisuuksien tori  - tapahtumaan. Siinä taas yksi mahdollisuus saada uusia tekijöitä kampanjaan.

Tällainen innostus ja kiinnostus ympärillä innostaa ja antaa lisää voimia jatkaa omaa harrastusta koskettelukirjojen tekemisessä ja niiden valmistamisen ohjaamisessa. Koen olevani onnekas, kun olen löytänyt tällaisen harrastuksen ja saanut muitakin innostumaan asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti