tiistai 15. lokakuuta 2013

Kauppahallin kahvilassa tapahtui!

Mikään suuri menestys ei tämä ensimmäinen kahvilavierailumme ollut. Kuitenkin siitä jäi positiivinen tunnelma. Olin paikalla ainoa vapaaehtoinen, sillä Eija jonka piti tulla mukaan, sairastui juuri ennen h-hetkeä. Eikä ehditty saada ketään tilalle.
Juttelin usean kahvittelijan kanssa, näytin Celiasta tulleita koskettelukirjoja ja kerroin oululaisten vapaaehtoisten aikaisemmin tekemistä kirjoista. Jok'ikiselle keskustelukumppanille asia oli aivan outo. Joten ainakin tietoisuus asiasta laajeni. Sehän on kahvilavierailujen  yksi tavoitteista.  Koska olin yksin, en ehtinyt aloittaa mitään suurempaa työnäytöstä, vaan olin keskustelijan ja tiedon antajan rooleissa.

Kuvassa kanssani koskettelemassa kahvilassa työskentelevä Eija Paakkari

 
Tällaiselta pöytä näytti ennen vieraita
Meidät toivotettiin tervetulleeksi uudelleen Kauppahallin kahvilaan. Parempi yleisömenestys voisi olla aamupäivällä ja lauantaisin. Nyt oli tiistai ja klo 14 -16. Ja varmasti menemme sinne uudelleen ehkä keväämmällä. 
Seuraava sovittu vierailumme on myös arkipäivänä. Menemme Maijan kanssa Kahvila Pöönään 11.11.

Mutta sitä ennen näen millaisia koskettelukirjoja tehdään ympäri Eurooppaa. Olen mukana kun Tactus-koskettelukirjakilpailuun osallistuneiden kirjojen näyttelyä pystytetään Celia-kirjastoon 29.10. Yleisölle se on avoinna samana tiistaina klo 12-17 sekä ma-ke 4.-6.11. klo 12 -18. Muina aikoina sovittava erikseen. Näyttely puretaan pe 8.11. Tästä aiheesta lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti