perjantai 25. lokakuuta 2013

Typhlo & Tactus -kilpailu Celiassa 24.-27.10.


Typhlo & Tactus -kilpailu Celiassa 24.-27.10.

23.10.2013
Celia-kirjastossa järjestään 24.–27.10. koskettelukirjojen kansainvälinen Typhlo & Tactus -kilpailu, jossa eurooppalainen tuomaristo valitsee n. 60 kilpailukirjan joukosta parhaimmiston. Voittajat julkistetaan Helsingin kirjamessuilla sunnuntaina 27.10. klo 17.30 kirjakahvilassa.

Typhlo & Tactus -kilpailu on järjestetty Ranskassa vuodesta 2000 alkaen, ja kilpailu järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Tänä vuonna osallistujia on 15 maasta.

Kilpailukirjojen joukossa on mm. intialainen sarin käytöstä ja pukemisesta kertova kirja My mother's sari ja yhdysvaltalainen lääkärillä käyntiä kuvaileva kirja. Kaukaisin osallistujakirja Mario es un Sapo (Mario on sammakko) tulee Kolumbiasta saakka.

Tule tutustumaan koskettelukirjoihin

Kilpailukirjoihin voi tulla tutustumaan Celia-kirjastoon Helsingin Itäkeskukseen kilpailun jälkeen 4.–6.11. klo 12–18 välisenä aikana. Celian henkilökunta vastaa kysymyksiin koskettelukirjojen tekemisestä, lainaamisesta ja käytöstä. Saatavilla on myös ohjeita kirjojen tekemisestä kiinnostuneille.

Toivomme ilmoittamaan tulosta etukäteen osoitteeseen tiedotus@celia.fi, mutta paikalle voi tulla myös ennakkoon ilmoittamatta edellä mainittuina aikoina.
 Laitan tähän alle linkin, josta voi tutustua Celian esitykseen koskettelukirjoista.

http://www.celia.fi/tietoa-kirjoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti