perjantai 1. marraskuuta 2013

Linkki palkittujen koskettelukirjojen kuviin

 Kirjoittelen aiheesta lisää kunhan vähän kunto paranee. Mutta halusin laittaa tähän kuitenkin linkin, josta voi tutustua palkittuihin koskettelukirjoihin sekä kirjat valiinneisiin tuomareihin.

http://www.tactus.org/results-2013.pdf






3 kommenttia:

  1. Hei! Löysin blogiisi, kun etsin tietoa koskettelukirjoista. Törmäsin koskettelukirjaan kirjamuseo Pukstaavissa ja kiinnostuin aiheesta, vaikka mitään aiempaa kokemusta ei ole. Miten itse päädyit koskettelukirjojen pariin?

    VastaaPoista
  2. Hei, Olipa kiva, kun löysit blogini. Olen perustanut myös facebookiin Koskettelukirja-ryhmän. Tule mukaan tai käy katselemassa. Minäkin kävin viime kesänä Bookstaavissa ja pettymyksekseni en nähnyt yhtään koskettelukirjaa?
    Aluksi blogissani oli esittely, joka muokkausteni takia sitten jotenkin hävisi. Kopioin sen sinulle tähän: Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja. Työskentelin valmistuttuani vuoden kuurojen lasten esikoulunopettajana ja yhden lukukauden pienten kehitysvammaisten koululaisten opettajana. Sitten olin muutamia vuosia tavallisessa lastentarhassa kunnes jäin hoitamaan omia poikiani kotiin.
    Sen jälkeen työni muuttui aikuisten pariin: Koulutin vuosien varrella perhepäivähoitajia, päiväkotiavustajia, vammaisavustajia, lähiavustajia, päivähoitajia ja lähihoitajia Oulun aikuiskoulutuskeskuksessa. Sieltä siirryin opettajaksi Oulun Seudun Setlementin kansanopistoon aloittamaan ja vastaamaan koulunkäyntiavustajan ammattitutkintoon valmistavasta koulutuksesta. Kun Oulun Seudun Setlementissä aloitettiin vapaaehtoistoiminnan ja vertaistuen resurssikeskushanke, siirryin VARES-keskukseen kouluttajaksi.
    Kaikilla työsaroillani olen oikeastaan ollut jollain tavalla tekemisissä erityistä tukea tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten tai perheiden kanssa. VARES-keskuksessa se tuli näkyviin erityisesti, kun innostuin koskettelukirjoista. Siellä sai alkunsa Koskettelukirja-kampanja, jota olen jatkanut vapaaehtoisena eläkkeelle jäätyäni ja jatkan edelleen.

    VastaaPoista
  3. Hei, kiva kuulla taustoistasi. Esittelemäni koskettelukirja oli käsittääkseni ainoa Pukstaavissa. Se oli tänä syksynä esillä osastolla, jolla esiteltiin kirjoja kodeissa eri aikoina.

    VastaaPoista