tiistai 5. elokuuta 2014

Pukkaako kiire päälle!?

Sanon aina kaikille koskettelukirjantekijöille, ettei kirjan tekemisessä ole mitään deadlinea. Kirja on tervetullut käyttöön ensi viikolla tai kahden vuoden päästä. Joka tapauksessa se yksi ainutlaatuinen kirja kiertää ympäri Suomea vähintään kymmenen vuotta. Se on aina valmistuessaan merkityksellinen. 
Itselleni on tullut tapa laittaa määräaikoja tekemisilleni. Se johtuu varmaan siitä, että haluan valmitamani kirjan muiden vapaaehtoisten nähtäväksi tietyssä tilaisuudessa tai tapahtumassa. Toisaalta yhtä kirjaa, joka on jo ollut parivuotta lainattavissa Celiasta, tein yli vuoden. Ja yksi hyvin innostuneena aloittamani koskettelukirja "Ihme ja kumma" on jäänyt kesken ja odottaa uutta innostusta. Yksi sen sivuista on NNKY:n ikkunassa kertomassa sisällä tapahtuvasta koskettelukirjatoiminnasta.
Mutta nyt minulla on kiire! Ensi viikonvaihteessa olen järjestämässä serkkutapaammista Ouluun (toisen Oulussa asuvan serkkuni kanssa). Tulee useita yövieraita ja koko porukkakin tulee sunnuntaina meille syömään. Eli siivousta, siivousta ja ruokien suunnittelua ja laittoa. Meillä majoittuvat kaikki sisarukseni avecina. Ja tarkoitus on saada Mintun kirja valmiiksi ennen kaikkien tuloa. Ja huomenna olisi kiva näyttää sivuja NNKY:llä, jos joku vapaaehtoinen sattuu helteen keskeltä muistamaan tapaamista.
Nyt olen päättänyt, että lähden maanantaina sisareni luokse serkkutapaamisen jälkeen. Ja yllättäen sisareni asuu samalla paikkakunnalla kuin Minttu! Minun on pakko saada kirja valmiiksi siihen mennessä. Olisi tosi hienoa voida olla itse antamassa koskettelukirjaa Mintulle. Saapa nähdä miten asia ja kirja etenevät.
Kun Mintun uimaretki -kirja on ihan valmis laitan tänne kuvat kaikista sivuista.
Ja vielä hommiin, että projekti etenee.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti