keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Koskettelukirjakurssi alkaa NNKY:llä ensi lauantaina ja seuraavalla viikolla on Kaarnatiellä esittely- ja infoilta ihanalle naisporukalle

Koskettelukirjat pitävät minut virkeänä ja iloisena. On hienoa, kun aina välillä voi onnitella itseä siitä, että on saanut jotain näkyvää valmiiksi. Joskus se on oma koskettelukirja tai uuden kirjan suunnitelma ja joskus taas uusittu diaesitys innostuneille kuulijoille. Välillä se on pätkä kirjaprojektiin ja välillä taas TouchTale -kirjan sivujen kuvaaminen ja äänitehosten suunnittelu tekstin elävöittämiseksi. 
Tämä koskettelukirja on parhaillaan
valmisteilla  TouchTale-kirjaksi.
Seppo-veljeni työstää sitä sovellukseen
 ja etsii kuviin toivomiani ääniä mukaan.

Nyt on ollut päällimmäisenä nuo otsikossa olevat kaksi tapaamista. Koskettelukirjakurssille on ilmoittautunut 10 osallistujaa. Olen tehnyt ja kopioinut heille materiaalia ja suunnitellut pari tarinaa siltä varalta, ettei kaikilla ole omia aiheita valmiina. Kurssilla pitää päästä heti suunnittelemaan tehtävää kirjaa ja siksi on oltava varasuunnitelmia mukana. Sivukankaita olen pakannut mukaan monta metriä. Vielä on mietittävä mitä muuta tilpehööriä otan mukaan. Millaisia erilaisia kangastilkkuja saatetaan tarvita. Onneksi tarjoilusta huolehtivat NNKY:llä työskentelevät nuoret naiset.
Kaarnatiellä ensiviikon torstaina voi olla jopa parikymmentä kuulijaa, joista ainakin osa aikoo sen jälkeen ruveta valmistamaan koskettelukirjoja. Tämä yhdistys, johon itsekin nyt kuulun, on muutama vuosi sitten tehnyt esityksen, jonka pohjalta NNKY:n koskettelukirjatoiminta sai Lastenrahastosäätiöltä rahalahjoituksen. Sen turvin on nyt mukava tarjota kaikille vapaaehtoisille tekijöille monenlaista materiaalia koskettelukirjojen tekemistä varten, Enää tekeminen ei ole kiinni siitä, ettei ole omaa materiaalia kaapeissa tai ei ole varaa ostaa jotain erityistä kirjan kuvaa varten.

Myöhemmin lisää.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti