lauantai 21. huhtikuuta 2018

Pikku Aarokin lukee jo omaa IKIOMA ensikirjaaⓇ ja paljon muuta on tapahtunut


Lahden ohjaajakoulutus onnistui jopa yli odotusten. Osallistujia oli kymmenen kahden sairastuttua. Töitä tehtiin tiiviisti: lauantaina 10.3. aloitettiin klo 10 ja nukkumaan mentiin noin puoli kymmenen illalla. Toki välillä käytiin syömässä ja lennosta juotiin kahvejakin aikaajoin.  Klo 20 jälkeen mentiin illalliselle ja sitten nukkumaan.
LCLahti/Vesijärvi - klubi kustansi meille majoituksen ja syömiset ja juomiset Hotelli Cumuluksessa sekä avusti matkakustannuksissa.
KIITOS kaikille klubilaisille! Kuvassa oikealla takana näkyy yksi heistä, Tapio Aho, joka toivotti meidät tervetulleiksi, keräsi matkalaisten tilinumerot :)  ja oli kuuntelemassa aloitusta.Lauantaina kävi YLE:n toimittaja Heikki Kiseleff haastattelemassa alueradion suoraan lähetykseen Jonnaa, jonka pieni Leo-poika on saanut IKIOMA ensikirjan sekä minua. (kuva alla)
Hän teki minusta myös kameran kanssa TV-haastattelun, mutta sitä ei ole näkynyt eikä kuulunut :)Sunnuntaina täysi touhu oli päällä jo klo 9 alkaen ja kotiin päästiin lähtemään sovittuna aikana noin klo 17 IKIOMA ensikirjatⓇ valmiina.


En meinannut uskoa silmiäni, että kaikki saivat kirjansa valmiiksi tuon viikonlopun aikana!

Sitten se pikku-Aaro - juttu! 😊
Ei silloin ollut vielä tietoa lapsen nimestä, kun lähetimme 3.4. Rouva Jenni Haukiolle tietopaketin IKIOMA ensikirja-hankkeesta. Kaikki tiedämme, että Jenni Haukio on kirjojen ystävä ja siksi halusimme kertoa hänellekin ensikirjasta, joka on tehty niille lapsille, joille ei ole missään yhtään ensikirjaa tarjolla. Mukana oli myös IKIOMA ensikirjaⓇ, Kirjanen vanhemmille sekä muutamia lehtileikkeitä, joista näkyy hankkeen historia.

Lähetekirje alkoi :
"Rouva Jenni Haukio

Tietäen Teidät kirjallisuuden ystäväksi ja tuntijaksi halusimme IKIOMA ensikirja – hankkeen vapaaehtoisten talkoolaisten kanssa ilahduttaa Teitä pienellä lahjalla, IKIOMA ensikirjalla®.
Sen kautta haluamme tutustuttaa Teidät myös sellaiseen ensikirjaan, josta kaikki pienet suomalaiset lapset voivat iloita."

Sitten oli vähän juttua kirjasta ja hankkeesta ja lopussa oli lauseet: 
"Toivomme, että IKIOMA ensikirja® numero 100 tuo iloa myös Teidän perheenne lukuhetkiin.

IKIOMA
-terveisin sadat vapaaehtoiset talkoolaiset kaikkialta Suomesta

psta  Lea Kärki      Vuokko Keränen"
  (allekirjoitukset)

(Lea on ahkera talkoolainen ja Oulun NNKY:n hallituksen puheenjohtaja ja minä hankkeen vetäjä)


                           Tällaisen postin saimme 12.4. vastauksena lähetykseemme.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti