torstai 17. toukokuuta 2012

Rotuaarilla 14.5. oli tuulta ja sadetta

Tekee mieli kysyä: miksi juuri maanantaina oli kylmä, sateinen ja tuulinen päivä? Sunnuntaina paistoi aurinko ja tiistai oli lämmin ja tyyni päivä. No, joka tapauksessa Liikuta Minua -tapahtumassa Rotuaarilla tuona sateisena maanantaina koskettelukirjat olivat esillä teltan suojissa. 
Koskettelukirjan tekijöistä oli päässyt mukaan minun lisäkseni vain kaksi, Eva-Jo ja Mirja. Mutta hyvin ehdimme esitellä esillä olevia kirjoja sekä koskettelukirjojen tekemistä yleensäkin. Pöytämme kohdalle pysähtyneitä ja kirjoista kyseleviä oli useita kymmeniä, joka oli sää huomioon ottaen ihan hyvä määrä. Uskon, että kävijöistä muutamia on tulossa syksyllä kokeilemaan  millaista koskettelukirjojen tekeminen on. 
Rotuaarilla oli liikkeellä monen ikäisiä

Kylteissämme lukee: koskettelukirjojen tekijä


Esillä oli valmiita koskettelukirjoja kymmenen ja lähes valmiita kaksi. Mukana oli nähtävinä myös yhden koiraroduista kertovan kirjan paperille tehty suunnitelma sekä oman kissakirjani suunnitelma ja materiaalit.
Pöydällä oli myös näkövammaistenkirjasto Celian salkku, jollaisessa koskettelukirjat sitten lähetetään lainaajille ja jossa ne myös palautetaan takaisin Celiaan. Kirjojen lainaaminen on perheille maksutonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti