torstai 4. syyskuuta 2014

Tyhjästä ilmapallosta kummimummiksi.

On ollut kummallisen tyhjä olo sen jälkeen, kun sain tavata Mintun ja luovutettua tekemäni uintikirjan hänelle. Kuin puhalletusta ilmapallosta olisi suhissut kaikki ilmat pois :) 
Toisaalta se on ihan ymmärrettävää. Paneuduin niin täysillä ja tunteella tuohon projektiin koko kesän, ja nyt on tunne etten saa mitään aikaiseksi. Kuitenkin olen ollut esittelemässä koskettelukirjoja isossa liikuntatapahtumassa kymmenille kiinnostuneille, valmistellut yhden koskettelukirjaillan vapaaehtoisille ja vienyt Taitokeskus Maakariin tutustumismateriaalia ja mainoksen ensi viikon koskettelukirjakurssia ajatellen sekä lupautunut yhteen erityiskoulun vanhempieniltaan kertomaan koskettelukirjoista. Niin ja jotain olen ehkä tehnyt kotonakin ja tavannut lasten perheitä ja ystäviä. 
Tuo kaikki piti varmaan kirjoittaa näkyväksi, jotta tajusin missä mennään. "Koskettelukirjaelämäni" jatkuu Oulussa yhtä täysillä kuin ennen! Sen lisäksi olen saanut pienen kummitytön, jonka kautta tajuan koskettelukirjojen tekemisen ja vapaaehtoisten ohjaamisen niiden valmistamisessa entistäkin merittävämmäksi.

Kummimummi kiittää Minttua <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti