lauantai 31. tammikuuta 2015

Koskettelukirjan tekeminen ryhmässä on mukavaa

Tänään lauantaina kokoontui neljättä kertaa "Töpöhäntä"-ryhmä. Näyttää siltä, että kuuden hengen aloitusryhmämme on vakiintunut neljään osallistujaan. Sirkku tuli oman ompelukoneensa kanssa kohta minun jälkeeni. Marjatta vähän myöhemmin mukanaan umelmatorttu. Pirjon tiesimme ehtivän vähän myöhemmin, mutta hänkin ehti tekemään osansa niin, että seuraavalla kerralla on taas hyvä jatkaa. 
Tällä ryhmällä on hyvä kokoontua. Jokainen huomaa helposti, mikä oma tehtävä milloinkin on. Minun tärkeimmät tehtäväni tällä hetkellä ovat ovien avaaminen ja kahvin keittäminen ja huolehtiminen siitä, että kahvin kanssa on jotain pientä purtavaa. Tunnelma on lämmin ja iloinen. Koskettelukirja halutaan saada valmiiksi, mutta ei liian nopeasti jotta voidaan vielä ja vielä sopia uusi tapaaminen ;) Sirkku ehti lähteä jo pois ennenkuin muistin ottaa kamerani esille. Tässä kuitenkin pari kuvaa kirjan edistymisestä.
Sillä aikaa kun toiset tekevät karhukirjaa, minä teen tai suunnittelen omia projektejani ja kerron mitä muuta toiminnassamme tapahtuu. Tänään mukanani oli Silitä minua -kirjani, johon laitoin purjerenkaat sidontaa varten ja suunnittelin sen kantta.
Nyt olen oppinut käyttämään hengityssuojainta varsinkin karvakankaita käsitellessä. Silmälääkärini sanoi muutama päivä sitten, että olisi syytä vähentää noita kirjojen tekemistä. Silmäni oireilevat myös pölystä yms. Oli siis keksittävä keina silmien suojaamiselle. Motonetistä löytyi hyvät kevyehköt suojalasit, jotka suojaavat hyvin silmiä. 

Näillä nyt mennään!
Ja tältä se näyttää :)Toivottavasti suojat auttavat ja voin jatkaa myös itse koskettelukirjojen tekemistä. Tuntuisi kyllä tosi kurjalta, jos tämä harrastus pitäisi jättää. Toki voin varmasti jatkaa toisten innostamista ja ohjaamista. Eipä kannata vielä surra, vaan yrittää tehdä tämän "karvakirjan" jälkeen  koskettelukirjoja vähemmän pölyävistä materiaaleista. Pitääköhän siirtyä pahvisten kirjojen tekemiseen? Aika näyttää.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti