sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Uusia koskettelukirjoja on taas syntynyt Oulussa!

Tietysti uusia koskettelukirjoja on syntynyt varmaan muuallakin kuin Oulussa, mutta minä haluan hehkuttaa oululaisten vapaaehtoisten puolesta ;)
Sain käydä vastaan ottamassa tekstiilityön sivuaineopiskelijoiden tämän kevään koskettelukirjat - yhteensä seitsemän kirjaa ja pussillinen muistipelikortteja. Todella harkitusti, huolellisesti ja viimeistellen on jokainen näistä kirjoista valmistettu. Tässä ensin yhteiskuva.Tiedän, että Celialta on toivottu koskettelukirjoja harrastuksista mm. baletista. Tähän tarpeeseen on tässä kasassa kaksi kirjaa: 'Bea balleriina' sekä 'Vuodenajat ja urheilu'. Eläimistä kertovat kirjat ovat aina mieluisia: Yhdessä kirjassa 'Karhu etsii ystävää'. Etsintää voi lukea sekä suomeksi että pohjoissaameksi. Toisessa kirjassa 'Olga-orava' etsii metsän salaisuutta. 'Hilu-hiiri ostoksilla', 'Numerot ja eläimet' sekä 'Vuodenajat' opettavat lukijoille uusia asioita.

Paikalla olevat tekijät esittelemässä valmistamiaan koskettelukirjoja

Laitan tähän nyt aluksi yhden koskettelukirjan "Bea balleriina" kuvat ja lisäilen kirjojen kuvasivuja pikkuhiljaa, kirja kerrallaan. Jos joku haluaa kysyä kuvien materiaaleista tai muusta, yritän vastailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti