torstai 21. tammikuuta 2016

TouchTale-projektin eteneminen takkuaa :(

Tuntuu tosiaan , että tällä hetkellä TouchTale- projekti ei etene niin kuin kuvittelimme. Emme saa palautetta kirjojen lukijoilta! 
Celian kautta kutsuttiin vapaaehtoisia koskettelukirja-asiakkaita lainaamaan TouchTale-kirjoiksi tehtyjä koskettelukirjoja ja antamaan omasta lukukokemuksestaan palautetta meille osoitteeseen touchtale.com/palaute. Testiryhmään lupautui Celiasta saadun tiedon mukaan useita lainaajia. Vain YKSI palaute on tullut syksyn aikana! Kirjoja on lainattu ohi normaalin lainausvuoron ja jopa lisänä tavalliseen lainaukseen. 
Sovelluksessamme on tällä hetkellä seitsemän koskettelukirjaa taustaäänineen. Tietääkseni kaikki näistä kirjoista ovat olleet koeluettavana ja kuunneltavana. Kirjojen mukana menee tiedote siitä, miten sovellus ladataan ja siinä on osoite ja pyyntö palautteesta.  
PALAUTTEEN SAAMINEN ON VÄLTTÄMÄTÖNTÄ, että saamme projektin toteutumaan ja lisää TouchTale-kirjoja Celiasta lainattavaiksi. Olettaisi, että  jos osaa käyttää sovellusta osaa myös antaa palautteen netin kautta. Palautelomake on tehty hauskan näköiseksi ja helpoksi vastata. (meidän mielestämme)
Jatkamme koko ajan sopivien kirjojen etsimistä Celian aineistosta ja vapaaehtoisten tekeillä olevista koskettelukirjoista. Kuvaamme tarvittaessa ja suunnittelemme ja etsimme kuvia rikastavia ääniefektejä. Tällä hetkellä on muutamia koskettelukirjoja äänitystä vailla. Itse olen anonut selkokeskukselta valtionapua kahteen TouchTale-kirjaksi sopivan Iloiset soittimet-kirjan tekemiseen.


Olen pyytänyt, että Celiasta kysyttäisiin testiryhmään lupautuneilta lupa yhteystietojen antamiseen. Itse emme voi olla yhteydessä lainaajiin, elleivät he anna tuota lupaa. Mielestäni se voisi olla kokeiluryhmään pääsyn edellytys.2 kommenttia:

  1. Kuinka kokeiluryhmään pääsee mukaan? Osallistuisin poikani kanssa mielelläni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva, jos haluat mukaan. Ota yhteys Celiaan Irmeli Holsteiniin. Sähköposti on irmeli.holstein@celia.fi

      Poista