maanantai 14. maaliskuuta 2016

Tietoa TouchTale -projektista

Haluan kertoa uudelleen huoleni  TouchTale -projektin etenemisestä. Vieläkään ei ole tullut kuin neljä (4) palautetta testikäyttäjiltä. Jos sovelluksen käytössä on ongelmia, on silloinkin syytä olla yhteydessä meihin. Palautelomake on osoitteessa:  www.touchtale.com/palaute
Sen lopussa on kohta johon voi kirjoittaa paitsi kehittämisideoista myös ongelmista ja muutosehdotuksista. Meihin voi ottaa yhteyttä myös  sähköpostilla osoitteeseen   vuokko@touchtale.com

"Kuulopuheiden" ja saamamme neljän palautteen perusteella sovellusta kannattaa kehittää ja saada pysyvään käyttöön ainakin listalla olevien kirjojen osalta. Uusia TouchTale-kirjojakin on suunnitteilla sovelluksen antamien mahdollisuuksien innoittamana. Jos teillä blogin lukijoilla tai testiryhmäläisillä on ideoita sovellukseemme sopivista koskettelukirjoista, laittakaa sähköpostia. Kaikenlainen palaute on tärkeää! Ilman palautteita emme pysty jatkamaan.

Pilottikokeilumme, jossa testiryhmäläiset ovat mukana kehittämässä sovellusta, kestää tämän vuoden loppuun. Loppusyksyllä meidän pitäisi pystyä tekemään yhteenveto testiryhmäläisten kokemuksista. Sen perusteella sitten päätetään kannattaako tätä toimintaa jatkaa ja mahdollisesti hakea rahoitusta sen toiminnan jatkumiselle.

Kopioin tähän vielä kirjeen, joka on Celiasta luvattu lähettää kaikille testiryhmään lupautuville. Toivomme, että saisimme testiryhmään paljon uusia testaajia. Testaajiksi voivat tulla jo Celian käyttäjinä olevat lapsiasiakasperheet sekä päiväkodit ja koulut, joissa he ovat hoidossa ja oppilaina. Mukaan tulevat voivat ilmoittaa halukkuutensa Celian osoitteeseen irmeli.holstein@celia.fi

LAITTAKAA VIESTIÄ ETEEN PÄIN! 
Kiitos hyvä koskettelukirjan lainaaja, että olet halunnut tulla mukaan TouchTale-projektin testiryhmään.


Mikä on TouchTale-projekti?

Projektin päätavoitteena on äänien lisääminen Celiasta lainattaviin koskettelukirjoihin älypuhelinsovelluksen avulla käyttäjien palautteesta saatujen toivomusten perusteella.

Ketkä vastaavat TouchTale-projektista?

Projektitiimiin kuuluu kaksi vapaaehtoista toimijaa Vuokko Keränen Oulusta ja Seppo Tiainen Veikkolasta.  Tiimi toimii yhteistyössä Celia-kirjaston kanssa.

Vuokko on lastentarhanopettaja, joka on toiminut kuurojen lasten, kehitysvammaisten lasten ja ihan tavallisten lastentarhalaisten opettajana useita vuosia. Suurimman osan työurastaan hän on kuitenkin kouluttanut aikuisia, jotka toimivat erityistä tukea tarvitsevien lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Vuonna 2010 hän on aloittanut Oulussa koskettelukirjakampanjan ja ohjannut vapaaehtoisia koskettelukirjojen tekemisessä ja tehnyt niitä myös itse. Kampanja jatkuu edelleen.

Seppo, Vuokon veli, on tehnyt uransa uusien matkapuhelinjärjestelmien kehittäjänä. Hän haluaa olla mukana koskettelukirjojen äänimaailman kehittämisessä monipuolisemmaksi ja hauskemmaksi älypuhelinsovelluksen avulla.

Mikä on testiryhmän tarkoitus ja merkitys?

Koskettelukirjojen lainaajat ovat ne varsinaiset asiantuntijat jotka parhaiten tietävät, millaisia koskettelukirjojen tulisi olla. He osaavat myös parhaiten kertoa, mitä odottavat kirjojen äänimaailmalta.

Meidän tiimiläisten ajatukset saattavat kulkevat ihan omia teitään, kun innostumme kokeiluissamme. Ilman teidän asiantuntija-apuanne ja mielipiteitänne emme pysty kehittämään TouchTale-kirjojen äänimaailmaa oikeaan suuntaan emmekä saamaan sovellusta lopulliseen helppokäyttöiseen muotoon. Te osaatte kokemustenne kautta kertoa meille mikä toimii, mikä ei ja mitä pitäisi muuttaa ja millä tavalla.

Siksi olemme tehneet palautelomakkeen nettiosoitteeseen touctale.com/palaute. Vain antamanne palautteen kautta teidän äänenne tulee kuulluksi. Sinne voitte kirjoittaa myös koskettelukirjoihin liittyviä toiveitanne, esimerkiksi mihin jo Celiassa olevaan kirjaan haluaisitte äänitehosteita? Olisiko teillä ehdotuksia aiheista vapaaehtoisille koskettelukirjan tekijöille uusiksi TouchTale-kirjoiksi?


Yhteistyöterveisin  

                 Vuokko Keränen ja Seppo Tiainen

- tiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti