perjantai 23. maaliskuuta 2012

Käynti yliopistolla teki iloiseksi

 

Tänään Marjut, joka on käsityönopettaja, soitti minulle yllättäen. Hän oli jo aikaisemmin kertonut innostavansa Oulun yliopiston tekstiilityön sivuaineen opiskelijoita tekemään koskettelukirjoja Celian käyttöön. Silloin hän kyseli myös lasten ja perheiden toivomia aiheita kirjoiksi.  Ja tanään Marjut soitti kertoen, että kolme kirjaa on nyt valmiina ja kysyen milloinka minulla olisi mahdollisuutta tulla ottamaan ne vastaan opiskelijoilta? No, milloin opiskelijat olisivat paikalla? Nyt ja ensi perjantaina ja.. Enempää ei tarvittu. Hyppäsin autoon  ja ajelin yliopistolle.
Siellä minua oli vastassa Marjut, 17 opiskelijaa ja kolme upeaa koskettelukirjaa. Ja yksi niistä on kauan odotettu 112-aiheinen kirja. Kirjat ovat todella taitavasti tehtyjä. Niissä on käytetty luovuutta haasteita uhmaten: VIPEN RETKIPÄIVÄ, AVARUUS ja 112 APU ON LÄHELLÄ. Otin videolle, kun opiskelijat esittelivät tekemänsä kirjat minulle. Voin sopivissa tilanteissa näyttää niitä toisille kirjantekijöille.
Laitan tälle sivulle kuvat heidän tekemiensä kirjojen kansista näin alkuun. Lisää näistä kirjoista voin kirjoitella ja lisätä kuvia myöhemmin.
Kiitos Marjut! Kiitos luokanopettajiksi opiskelevat koskettelukirjojen tekijät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti